Аз живея по-качествен живот

Търсите ли по-качествен живот?

Търсите ли повече качество във живота си? Знаете ли как да го постигнете трайно? Ще се радвам да поприказваме лично по темата…

  1. Всеки ден ползвай нещо много качествено, което да те зарежда с усещане за лукс и стил;
  2. Общувай ежедневно с качествени хора;
  3. Радвай се на успехите на хората около теб;
  4. Променен и качествен живот.
Търсите ли по-качествен живот? Аз промених моя преди 10 години и сега се радвам на финансова независимост, сменям колите си често, пътувам непрекъснато и съм заобиколена от качествени хора.
На посещение в завода на LR в гр. Ален, Германия

Преди 10 години, когато започвах да се занимавам с така наречения Мрежови бизнес от много неща си нямах идея, но за едно нещо определено бях сигурна, че го искам в моя живот и знаех рецептата как да го постигна – Повече КАЧЕСТВО в живота ми!

Всеки ден ползвай нещо много качествено, което да те зарежда с усещане за лукс и стил.

Рецептата я бях научила ходейки и прилагайки техниките от различни школи за личностно развитие. Да, разбира се че ще ви я кажа 🙂 и дори бих могла да ви я ПОкажа и лично да ви обуча на нея 😉 Накратко изглежда подобна на тази на милиардера Онасис, който когато го попитали как се става милионер, отговорил

„Пуши скъпи пури и всеки ден обядвай с милионери“.

Иначе казано щом искаш по-високо качество на живот, започни с нещо дребничко – ползвай редовно, всеки ден нещо много качествено, което да те зарежда с усещане за лукс и стил, да ти носи удоволствие и радост, да те кара да се чувстваш богат и значим, обслужен и доволен.

Общувай ежедневно с качествени хора

Другото е относно средата, която щеш – не щеш, те определя почти изцяло. Общувай ежедневно с качествени хора:

  • хора с по-големи възможности от твоите;
  • хора на по-високи позиции от твоите;
  • хора, които знаят повече и могат повече от теб, поне в сферата, която те интересува.

Защо? Така си гарантираш растежа, защото той се определя на първо място от мисленето ти и от манталитета. А за това най-главна роля има средата.

Радвай се на успехите

И не на последно място бих сложила „Радвай се!“ – ежедневната радост от всяко дори и малко достижение и успех на хората около теб. Благославяй ги всички те!

Променен и качествен живот

И така… Знаейки всичко това ми оставаше само какво? – Ами да срещна правилния продукт, който да е с безпрецедентно качество и който да ми носи тази ежедневна наслада от ползването му … и, ДА – срещнах го, по-точно, той дойде при мен и то не един, а цели серии с продукти кои от кои по-добри… И още какво – ДА, правилните хора, хората с големите възможности, тези широко скроените, които да искат да ме научат на всичко, което те правят и знаят… при това безплатно!

Да, така стана, изминаха вече повече от 10г. от тогава и това продължава и до днес , и всичко това ме прави богата и всичко това ми дава повече качество в моя живот! Измерено в цифри, това днес означава доходи между 2 000 и 4 000лв. Допълнително изплатен вече един чисто нов лизингов автомобил WV Polo модел на годината си. Втори лизингов чисто нов автомобил Mercedes A class караме в момента. Награда пътешествие с круизен кораб по Средиземно-морието в района на френската ривиера. (Ковид я постави в позиция на изчакване, но ние вече сме абсолчтно убедени, че нищо хубаво няма как да се пропусне тук). Две посещения на завода, които произвежда тези най-високо качествени продукти в Германия. Купища обучения, пътувания, семинари, срещи, награждавания и купони в Гърция, в Германия и по нашите курорти. И – ДА, животът ми се промени към повече качество, точно както бяха обещали на слогана 🙂

Какво е нужно ?! – Просто кажи ДА!

А най-важното е че не си сам в процеса 🙂 Има от кого да се научиш и на кого да го предадеш. И ето, сега и ти имаш съшия този шанс 🙂 ДА, той стой точно пред теб днес просто последвай линк-а, за да научиш точно как това е възможно за теб.

Вашият коментар