CISTUS INCANUS срещу вирусите

Castus Incanus срещу вирусите

CISTUS INCANUS в борба срещу вирусите

В настоящите вирусни времена, световните лаборатории се стремят да открият ваксина срещу непрекъснато променящите се заплахи, атакуващи имунната система на човека. Това несъмнено е дълъг процес и до голямото откритие има още много време.

Аз и моето семейство полагаме целенасочени грижи за собственото ни здраве и имунна система, като използваме капсули, чай и спрей за гърло с Castus Incanus – растение със забележителни свойства, което е било известно на нашите предци.

Интересен факт

Историята на растението датира от IV век пр. Хр. Тогава смолата от памуклийката била истински търговски хит. В Близкия Изток, Северна Африка и европейското Средиземноморие растението
е било много популярно като благотворен чай. Знанията за свойствата му се предавали от поколение на поколение чак до късното Средновековие. След това Cistus Incanus потъва в
забрава и едва през 1999 г. отново нашумява в цяла Европа. Престижна експертна комисия го избира за Европейско растение на годината.

Знаете ли, че: Cistus Incanus – е„перлата на Средиземно море”

Cistus Incanus е вид растение, известно още като памуклийка или лавдан, от семейство Лавданови и представлява храст, който се среща предимно в топлите средиземноморски зони (например Гърция и Турция). То расте най-вече върху сухи планински склонове в богати на магнезий почви. При добри климатични условия растението достига височина до 1 метър и през периода на цъфтеж (от април до юни) е покрито с красиви цветове с диаметър 4-6 см в нюанси от розово до пурпурно. Памуклийката е позната от векове в регионите, от които произхожда. Заради нежния си вид, Cistus Incanus може да изглежда слабо и крехко растение, но това е само привидно. Скалната роза крие невероятна сила.

Растението има високо съдържание на полифеноли (флавоноиди). Изследвания заключават, че високото съдържание на полифеноли е причина за силното действие на екстракта от растението.

Съвет: Памуклийката е полезна за хората, чувствителни към метеорологичните промени по всяко време в годината. Особено в есенно-зимния период си струва да заменим кафето с чаша горещ чай.


Кои части на растението се използват за хранителната добавка?
LR използва само ценните фино нарязани листа, без стъбла и дървесина, защото те не са толкова богати на полезни вещества. Постоянен контрол при процеса на обработка гарантира най-голяма чистота и качество.


Кой вид от това растение използва LR?
LR използва Cistus Incanus ssp. tauricus.

Как се обработва растението?
Листата на растенията се събират, изсушават, почистват и нарязват, преди да бъдат превърнати във воден екстракт от реномирани производители. Този екстракт се изсушава и след това се пълни в капсулите. При така описания метод става въпрос за стандартна ехнология за производство на екстракти.

Области на приложение:
• Всички видове вируси
• Бактериални заболявания, като борелиоза
• Гъбични инфекции
• Сърдечно-съдови заболявания
• Рак
• Заболявания на уши, нос и гърло
• Противодейства на свободните радикали
• Детоксикация на организма

Вашият коментар