Как да превърнем разхода в инвестиция

Всички искаме по-добър живот! Това желание и стремеж е валидно за всеки един от нас и винаги търсим начини и средства да достигнем до щастие и удоволетвореност в живота. Това са факти, които нямат нужда от доказване, а съдържанието „щастлив живот“ за всеки човек е различно. Искам да ви провокирам със следващите редове да погледнете на мечтания от вас „щастлив живот“ от друга гледна точка 🙂

Всички разполагаме с един и същ ресурс – ВРЕМЕТО! И за всички нас то е ограничението от 24 часа в денонощие. Как използваме своите 24 часа ежедневно? Обичайното разпределение е сън, работа, свободно време за здраве, семейство и хобита.

По времето когато сме на работа и работим за някой друг, ние разменяме собственото си време за пари. Заплатата, която получаваме всеки месец е оценката на времето и усилията, което сме посветили на нашия работодател през месеца. Това е добра сделка, която сключваме, но несигурна. Още повече в днешните Корона-времена възможността да бъдем освободени от работа е доста голяма по причини, които със сигурност не зависят от нас.

Съществува и друга възможност в която ВРЕМЕТО и ПАРИТЕ се съчетават по прекрасен начин и това води до АКТИВИ /в смисъл, че парите не зависят линейно от времето и докато спите получавате доходи/. На пример, такъв тип АКТИВИ са:

  • ако сте издали книга, приходите от продажбите и не зависят от вашето активно участие, а получавате допълнително доход;
  • притежавате недвижима собственост, която отдавате под наем;
  • притежавате бизнес или акции, който сте отдали за управление на други хора, а вие получавате дивиденти и т.н.;

или

ако участвате в МЛМ бизнес модел, който ви гарантира допълнителни АКТИВИ дори от вашите собствени покупки.

Как така от една страна пазарувам, а от друга печеля?

Всяко домакинство има ежемесечни постоянни разходи за здраве – витамини, минерали, чай, добавки, за лична хигиена – сапуни, почистващи средства за лице и тяло, пасти за зъби, кремове, шампоани, балсами, парфюми и т.н. Този разход за всяко семейство е различен, в зависимост от използваните марки и качеството на продуктите, но ако си направите сметка този постоянен месечен разход със сигурност няма да бъде под 100 лева за домакинство. И сега ви чувам „О, това са много пари“. Добре, вземете химикал сега и сметнете за миналия месец какво точно сте използвали и на какви цени сте ги купили от магазина.

А сега се замислете за какво точно сте платили тези 100 лева? За произвеждането на продукта около 10% и останалите 90% са за:

  • за логистиката на продукта, за да бъде доставен до щанда в магазина;
  • за обичайните разходи на самия магазин, за да го продаде;
  • за реклама по медиите, за да може да му обърнете внимание и т.н.

LR е компанията с която повече от 10 години си партнирам и тя предлага друг модел на пазаруване от обичайния. Тя разполага с богато портфолио от продукти, които аз и моето семейство ползваме ЕЖЕДНЕВНО, но не отиваме в магазин за да ги купим. Системата за продажби е на друг принцип с цел да се избегнат онези 90% „излишни разходи“ описани в продажбения подход по-горе.

Нашето семейство пазарува „директно от производителя“ за който абсолютно сме убедени, че предлага висококачествени продукти. Многократно сме били в завода в Германия, но това ще ви разкажа друг път. Познавайки технологията на производство, инвестициите в машини и оборудване, научни разработки, изследвания и патенти, считаме за справедливо 51% от цената на продукта да остават в производителя. Реално те се връщат отново при нас под формата на висококачествен продукт. А останалите 49% от продуктовата цена се разпределя между сътрудниците на компанията. Т.е. пазарувайки качествени продукти за ЕЖЕДНЕВНА употреба, ние едновременно с това получаваме и ДОХОДИ.

На подобен принцип работят доста от МЛМ системите за разпределение на доходи. Компанията, с която аз си партнирам вече повече от 10 години е LR Health & Beauty и с удоволствие използвам всеки един продукт от техния каталог. И, ДА! Тази система за доходи работи беотказно, с немска точност!

Успях ли да ви объркам?

Мога да ви го покажа и докажа лично, ако се Свържете се с мен или ми пишете сега:

[wpforms id=“487″]

Искате повече информация точно по тази тема? Предлагам ви да изгледате едно видео и знайте, че винаги съм готова да споделя и ЛИЧНО опита си с вас.

Как да превърнем разхода в инвестиция – Success In Life – Румяна Игнатова

Вашият коментар