ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите правила за ползване на https://successinlife.eu, собственост на Креа Билд ЕООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на сайта.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта, с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други ограничени, предвидени в действащото законодателство.

Потребителите на сайта нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта.

Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация (flood).

Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани на https://successinlife.eu, са собственост на Креа Билд ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Креа Билд ЕООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайта, като Креа Билд ЕООД си запазва правото да премахва или редактира информация.

Използването на информация от https://successinlife.eu е разрешено в случай, че това не нанася вреди на Креа Билд ЕООД и ясно е посочен източника на информация с име на сайта и линк към него.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на сайта, коментирайки някоя статия, попълвайки формата за контакт, абонирайки се за бюлетин или безплатна книга, закупувайки участие в събитие и др. активности, свързани със сайта, се съглася с Общите условия на ползване на https://successinlife.eu, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от Креа Билд ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до Креа Билд ЕООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

В случай, че на сайта са публикувани продукти и услуги с цени, то те са задължително с включено ДДС.

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ

Запитванията от формата за контакти няма да бъдат публикувани под никаква форма в сайта.

Формата за контакти е създадена за бърза и достъпна форма за контакт относно темите застъпени в сайта.

На анонимно зададени въпроси и теми няма да се отговаря.

Екипът на https://successinlife.eu не се ангажира изрично да отговаря на всички въпроси, зададени чрез формата за контакти. Публикуваните статии са информационни и в резултат на собствен опит и преживявания на авторите. Съдържанието на този уебсайт не представлява и не може да се тълкува като медицински съвет, диагноза или лечение. Цялата информация се предоставя на читателите само за информационни цели. Това съдържание не е предназначено да замени персонализирани медицински съвети, диагноза, прогноза или лечение.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Адрес: гр. София, бул. Христо Смирненски №1
БУЛСТАТ: 200222031
ДДС №: BG200222031

Креа Билд ЕООД

ДАННИ ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

Телефон: +359 88 834 7930

E-mail: successinlife1221@gmail.com

Уеб страница: https://successinlife.eu

Форма за контакт: https://successinlife.eu/contact/

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

DMCA – Защита на съдържанието на сайта

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с Политиката ни за поверителност и защита на личните данни, за да се запознаете с нея.

Този документ е обновяван и публикуван за последно на 05 декември 2020 г.