АЗ КАТО ПРЕДПРИЕМАЧ

моята щастлива LR история

Обожавам да пътувам и да комуникирам с нови хора, да научавам нови неща и да се възползвам от всяка иновация и прогресивна идея, която срещам по пътя си. Преди около 10 години, един ден, установих, че живеейки основно в IT средата, ми липсва колорита на пълната и животворнa комуникaция с хората от „широкия Свят“ и това ме ограничава като човек. В моята глава живееше страшната мисъл „Търговията е нещо нечестно“, която се биеше с факта “Повече от 2/3 от населението на Земята си изкарват прехраната и хляба за децата си чрез някаква форма на търговия“ ?!?! … 

Така, преди повече от 10 години реших да „СМЕНЯ ПРОГРАМАТА в моя телевизор“ и си купих на случаен принцип книга, която да ме обучи на нещо странно, непознато, дори плашещо неясно – Мулти Левъл маркетинг (МЛМ), отново Мрежа, но не от рутери, а от ХОРА. 

Започнах да мисля за създаване на собствена мрежова търговско-потребителска структура в IT сферата (идеята още е актуална и зрее). Правех си проучване и карах мои приятелки, вече занимаващи се с МЛМ да ми разказват за бизнес модела на компаниите, за които работят. И така в един ден – „щтрак“- ме осени мисълта „Тази жена, която седи отсреща и по абсурден начин разяснява едни неща, които много, много не разбира, тя вече е изкарала някакви си 100 лв. от тази компания“. 

И така, за разлика от повечето хора, аз не само не „обърнах“ глава, а скорострелно ги помолих да ме регистрират и още на момента имах ПЛАН – да кажа на всички мои приятели, познати, колеги, мрежари, ИТ-та и още кой да е, че ТЕ имат ШАНС. 

Шанса – да заживеят в пъти по-добре! Постепенно се задълбочих в идеята и абсолютно сериозно и системно започнах да ползвам и проучвам продуктите на LR. и бизнес системата. Оказа се, че съм попаднала на възможно най-доброто! 

Днес, 10 години по-късно, аз съм Лидер на Организация (OL) в компанията, гордея се с моя успешен екип, наслаждавам се на: прекрасните продукти и перфектната система за наследяване на доходите, на материалните си придобивки (пари и автомобили) и най-вече на свободата, която LR ми осигурява.

Аз съм преприемач, защото, от един момент нататък, да работиш в партньорство с LR не е просто да препоръчваш продукти. Трябва да си организиран, да обръщаш внимание на детайлите, да се научиш да планираш и да работиш с хората си, да създадеш екип, да вдъхновяваш и мотивираш, да спазваш срокове… това е бизнес! 

И добрата новина е, че всичко това се учи в движение. 

Искате ли да бъдете успешен предприемач?

Свържете се с мен на тел: +359 88 834 7930
или използвайте контактната форма. 

Заедно постигаме успеха ти!

Последни публикации