Успех

Здравейте, мечтаете ли си често за успех?

За какъв успех са мечтите ви? В какво? Заедно с кого? Как изглежда твоя успех? Какъв вкус има? Какъв цвят, аромат, изглед? Как се усеща на допир има ли динамика в него? Изобщо, готов ли си за него? Би ли тръгнал веднага към него? Би ли платил цената му? Би ли го изживял?

Успехът си има цена

Какво е успехът? Често започва с мъничка цел… ей така, от любопитство. Постепeнно се разраства и ни завладява, разпалва се в страст, в действие, в стремеж, в търсене… Преминава в безсънни нощи, обзема ни напълно… и му се отдаваш изцяло, тогава си напълно отдаден на процеса на случването, на реализацията, на торчеството, на сътворяването…. Затова казват, че Успехът си има цена. С какво се разплащаме? Понякога с парите си, със знанията си, с уменията, които вече сме придобили, с контактите и връзките ни с другите хора, и най-вече с времето си! Да, да, всичко в този свят си има цена, особено Успеха!

🙂 А най-ценното, то е БЕЗценно! Като Живота, въздуха, водата и Земята, на която принадлежим!

Моите успехи днес

Ако искате да научите за моите успехи днес, сега и преди и за напред, следете активно страничката ми във Фейсбук, както и рубриката … Там ще получавате актуална информация не само за мен, а и за събития, които биха били полезни и за твоя успех 🙂

Заедно напред - successinlife.eu
Заедно напред – successinlife.eu

Вашият коментар