ХОБИ, ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Темата за здравословното хранене и здравословен начин на живот вече ми е много близка. Преди години имах здравни проблеми, които ме провокираха да чета, образовам и експериментирам, за да разбера кое е най-доброто за мен. След дълги години опит и лични наблюдения, вече мога смело да коментирам и препоръчвам продукти, добавки и системи за хранене, защото всичко за което разказвам е проучвано и тествано от мен, от клиенти и от хора в екипа ми и то не еднократно. 

Не съм диетолог или лекар, но има неща, които знаем от нашите майки и баби, проверени през вековете, които забравяме в забързаното ни ежедневие, а те са изпитани и работят. Е точно това правя: припомням ви нещата от „истинския житейски лечител“. 

Така например започнах да се разхождам редовно, да следя да пия достатъчно вода, започнах да пия Алое за изчистване на организма, както и други хранителни добавки.

 Започнах също и да меся в къщи хляб с квас. Хляб със собствена закваска и подбрани брашна, по възможност – не бяло с подобрители (тип 500). Започнах да споделям начина си на живот и с околните. 

Продължавам да го правя отново и отново с удоволствие и увереност, че това е най-малкото, което мога да направя за моето семейство и приятели, за да сме жизнени и пълни с енергия.

Интересувате ли се от здравословно хранене?

Свържете се с мен на тел: +359 88 834 7930
или използвайте контактната форма. 

Заедно постигаме успеха ти!

Последни публикации